Nobody Said It Was Easy

By: muhammad fairuz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Sep-2007 00:37 Email | Share | | Bookmark
10 september 2007



Quote:


[nik ayub @ makkah]- Selamat Berpuasa and Happy Birthday...

[ayap @ mesir]- slamat hari lahir,,smoga mmgu hari klhrin Rmadhan mguatkan diri anda-huhuhu...slmthri lhir ke-24...bilo mau kawin?

[az_far @ jordan]-bob..hepi besday, yg ke 17.=p..bolela spend masa kat surau...

[ros @ kl]-hepi besday!

[kak wardah @ sg besi]-Salam..Selamat Hari Lahir!!! Semoga segala yg terbaik adalah untukmu...ameen ya rabb!!

[encik haarith @ klang]-man... hepi besday man.

[rosma-faiz @ penang]- happy birthday

[lil @ usim]-epy besday my fren..sweet old 24th..epy owez ya..

[shahir @ mesir]-selamat hari jadi

[nadya @ uia]-delivery of cake from me to you...happy birthday

[my @mesir]-salam,izayyak ya fairuz.."sanah helwa.." semoga umurmu diberkati allah,ilmu dimanfaatkan dimurahkan rezeki dan diredhai allah..doakan sy gak..

[abby @ shah alam] salam,selamat hr lahir,moga diberikan allah segala kebaikan di dunia dan diakhirat

[nabila @ uia] happy birthday to u my fren,semoga panjang umor murah rezeki,berjaya dunia akhirat

[con @ alex] slm.hr ni bezday awk kan.hepi bzdae!semoga dipnjgnkan umor...semoga bertambah amalan btahmbah umur awk..

[aliman @ mesir] sanah helwa....selamat hari jadi..bila mo kawin..

[naim my bro @ hukm]-salam wes...aku lupe nak wish besday ko smlm..ehhe..moga panjang umo n murah rejeki

[anap @ jordan] hepi buzzday bro

[bori @ jordan]hepi besday...sori smlm kredit aku habis...

[faq @ uia]- awk,sanah helwa ke-24 dari sy...


thanks to all.....



Friday, 7-Sep-2007 07:16 Email | Share | | Bookmark
Beberape laporan..hehehe

salam semua...
Entry kali ni aku paparkan dgn hepinye...
sennaye ni 26/8 ritu..
aku join fmdc konvoi merdeka...


[color=red]berdera yang tercacak,megah berdiri


alhamdulillah..derang sume sporting gile..
aja aku yg tak tahu mende pasal photoghraphy.
senanye dlm konvoi merdeka ke pantai bagan lalang ni
ade sesi fotografi bersama pesilat cekak ustaz hanafi dari mmu




aksi2 pesilat berlatar belakangkan pantai

derang pun same sporting gak..
sanggup angkat kaki tahan lelame semate2 nak bg best pose utk photoghrapher..
tahniah la aku ucapkan...





beberape lagi aksi mereka,cayalah!
sesi malam tu lak ade makan2..
seafood lak tu...mmg best sgt..hehehe
arap pasni fmdc wat lagi prog2 camnih.....


thanks to syahid

at least dgn adenye prog2 mcm nih...
bole aku jumpe otai2 mcm nd,nfirdaus,aji,king marul, dan juga lain2 yg tak sempat nk tulis kat sini...




sunset at pantai bagan lalang,sepang
erm..lastly mcm bese korang komenla gamba2 ni ye..
aku ni baru bertatih nak explore mende2 ni sume...
komen tau jgn tak komen....
salam[/color]


Sunday, 2-Sep-2007 21:25 Email | Share | | Bookmark
sampah sarap...?

salam..
edisi kali ni..
boleh gakla aku kategorikan sampah sarap...
hehe...belagak mcm terer nk shoot firework...
tapi ampeh sume sampah...



just nk share ngn kwn2 and otai2 yg sudi nak bg tips..
so aku uploadkan gamba firework kat putrajaya smlm...
gegar abes mcm kiamat je rase..hehe



hehehe...tapi sonokla sbb dpt tgk firework yg best..
ade yg wat style 3d...bentuk ring pun ade..
bentuk jurai2 etc...



papepun korang komenlah ye....biala dpt upgrade sket kualiti gamba..
sumenye aku just try n error je...haih...
belashah jelah..hehe



nak setting punyela susah..
tgk org len mcm senang je..kejap je set,pastu duduk tunggu firework..
aku rase dekat sejam gakla nak set..kui2x...haha..

papepun.....bkn niat nak cabar sesape...
just nk kongsi moment2 yg aku dpt kat mesia ni before aku blk semula ke jordan
till then...jumpe lagi entry akan dtg....
salam..



Quote:
special thanks to arul...syahid oblind36 and acik yam wif family dalam usaha nak menjayakan gambar2 ini...haha


Tuesday, 28-Aug-2007 19:38 Email | Share | | Bookmark
Ape yang aku buat nimss...

salam to all of you
dah 8 hari tak upload ape-ape kat sini
since aku balik mesia kali ni..
mcm2 dah mende yangaku dah buat...



alhamdulillah hampir sumernye dpt aku selesaikan...
well,entry kali ni aku pun tak sure ape yg aku nak persembahkan..
unlike the otais...akunye skill ni sgt2 beginner..



tapi aku just nak try n error...at least aku dapat nak cube sesuatu yg baru
orang kate ni diorg set shutter jadi slow...
aku pun nak try slow kan shutter...



tapi,kenape aku tak dpt nak hasilkan gambar2 mcm derang yg best tu...
jawapannye aku kene byk blaja lagi...
coz human 'aint perfect..



so korang kat sini komenlah2 ape yg tak best..
so that aku dpt perbaiki kelemahan2 aku....
syukran jazilan ala musa'adatikum wa muroqobatikum
salam....


Quote:
location :jeram toi,jelebu Negri Sembilan
tukang bawak kitorang:bukhari al hafiz


Monday, 20-Aug-2007 19:56 Email | Share | | Bookmark
hakikat pertemuan



salam sume...
entry ni saje nak dedicate utk sahabatku...
namenye wan mohd azfar wan zain..http://ibnwanza.fotopages.com(alik kanan)
die ni baru habis blaja kat univ aku..
berwatakan yg menarik..
not available katenye..
dgn die ni mcm2 kenangan aku dpt
mcm2 rase yg aku leh blaja dan ditafsirkan..
susah senang salu die dok ngn aku
yg sedihnya nanti bile aku blk jordan semula
die dah takde..hilang sorang member aku nak gelak2..
hilang dah sorang member aku nak rujuk
apetah lagi nak tanye ilmu2 yg berkait dgn fiqh muamalat..
hehe...
so aku kat sini doakan yg terbaik utk dirinya...
semoga kembali ke malaysia dpt berbakti pada masyarakat
menjadi cahaya penyelamat dikala umat dlm keadaan gamat
ape2pun jepa....ko mmg best...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net