Nobody Said It Was Easy

By: muhammad fairuz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Aug-2007 12:27 Email | Share | | Bookmark
edisi nak balik lagi 2 minggu...

hari semakin hari kian aku tunggu...
semakin lama semakin hampir...
satu persatu wajah family aku jelas terbayang...
satu persatu kegembiraan dpt aku rasakan..
so kat sini aku nak kongsi kat korang sume
wajah-wajah yang aku nak sangat jumpe balik nih.....



seronok jadi kanak-kanak...


rindu sama nenek aku yg sporting


bile la nak mandi sungai neyh


al-fatihah pada pakcik aku yg tersayang(baju kemeja kuning-tengah)..


introducing my new hero..hehe..

Quote:
"robbi yassir wala tu'assir.....permudahakanlah jalan hamba mu ini...."


Sunday, 15-Jul-2007 13:23 Email | Share | | Bookmark
sesi berjalan musim cuti lepas (my pending work)

assalamualaikum....
kef halukum..atamanna lakum fi sihhatin jayyidah...
pekaba sume..aku harap korang sume sihat2 belake...
well...like i'd promised before akhirnye utk kesekian kali dapat gak aku upload my pending masjid haram entry..
lame gak rase gap mase antara previous entry...
aku pun tatau nak ckp mende utk entry kali ni...
korang komenla ape2 utk aku improve lagi...
allahu yu'tikumul 'afiyeh...
assalamualaikum
million syukran to ashraf alhafiz and adzfar alhafiz (http://ibnwanza.fotopages.com)



al haram mosque at night


kite akan jumpe lagi...

Quote:
-dunia ibarat makanan lazat yang masuk ke dalam mulut--->kemanisan dan keindahan dunia hanyalah sementara ibarat makanan yang lazat hanyalah kita dapat rasa sebahagian dari kawsan lidah dan selepas itu apabila sampai ke tekak ianya akan menjadi sama.Begitulah ibaratnya kemanisan dunia yang hanya di rasa untuk beberapa ketika kerana akhirnya kita akan kembali ke pangkuanNya..


Thursday, 5-Jul-2007 16:38 Email | Share | | Bookmark
sesi berjalan di musim cuti yang lepas

assalamualaikum.....

Alhamdulillah akhirnya dpt gak upload gamba umrah nih...
cume kat sini aku uploadkan gamba2 kat madinah dulu...
gamba takdela byk sgt pun mase g umrah bebaru nih..
tak byk pun gamba cantek2...sume bese2 aja...
so pasni aku harap dpt upload gamba kat makkah al mukarramah lak..
tapi tatau lak bile leh upload..hehe...
besela short sem nih..mcm2 keje kene buat..
so aku letak study aku sbg keutamaan....
erm...aku arap dptla korang komen2 yer...
syukran diucapkan kpd ashraf al-hafiz n azfar al-hafiz (http://ibnwanza.fotopages.com)




Quote:
]dunia ni ibarat makanan yang masuk dalam mulut kita...ade sesape leh terangkan??




Monday, 2-Jul-2007 13:39 Email | Share | | Bookmark
some place i really miss.....

assalamualaikum.....
hola holaa...
buenas tardias??
ape khabar sume....
bertemu lagi kita dgn izin pencipta kita....
sgt hepi coz ade mase nak upload gamba ni..
saje nak kongsi sneak prebiu nih...
kongsi2 ngn korang sume ape aku wat pd cuti sem yg lps...
gambar haiwan ni sgt familiar kan..
aku pun suke tgk ketenangan haiwan nih...
aku ade gak keinginan nak beli teddy camel nih...
lagi bes kalau yg boleh ckp2 tu...hehe...
ok geng..bertemu lagi pada episod akan dtg...
hayyakumullah...
gracias,hasta lavista..hasta munueno...




lihatlah bibirku yang seksi ni..hehe...cabutssss



Saturday, 30-Jun-2007 16:12 Email | Share | | Bookmark
takde idea....saje isi mase yg tak bape nak lapang..

salam to all my dearly prenz.... ..
jika kita lihat gambar2 di bwh ni,dpt la sy konklusikan bahawa aku tgh takde idea..
just godek2 gambar tu last2 tatau jadi ape..
ampeh je rase..tapi gian nak upload nye pasal..
senanye lame gile tak upload coz ritu g umrah..
then dah start short sem ni..haih.
summer course..mmg memeritkan jiwa..
tapi takpe nila pengorbanan yg mesti aku tempuhi
utk capai cita2...
kawan2 kat sini aku harap korang sume doakan la kejayaan aku utk tempuhi musim yg mencabar ni.
tanpa doa2 korang susahla aku nak berjaya....
sorila kalau gamba2 ni sume cam bosan2 je..
tapi korang komen2la ye.....syukran













[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net