Nobody Said It Was Easy

By: muhammad fairuz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
W A I T I N G

Assalamualaikum...
lamo den ghaso tak update fp den nih..
den nak ucapkan timo kasih banyak2
atas kesudian korang lawat fp den...
dan jugak ateh komen2 korang yg membino tu..
gamba kek bawah ni gamba anak tok imam masjid
dopan umah den...
hari2 den tgk budak ni tepacak dopan umah eh
tungguh abah eh balik kojo....
den maso kocik2 dulu pun salu tunggu abah den balik kojo
gak kek dopan umah....
erm...
komen2la gamba ni...den tak pandai nak ckp byk2...
hehehe....

p/s:den bukan org n.9



Quote:
kejar akhirat dunia takkan terlupa,tapi kejar dunia akhirat pastikan terlupa ibarat kita solat pasti makan kite tidak lupa,tapi kalau kita makan,kadang-kadang waktu solat pun boleh terlepas..


Wednesday, 16-Apr-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
B U N G A C H E N T A

assalamualaikum.
alhamdulillah.
dapat gak mase nak upload fp ni dari bersawang.
skang ni kat jordan tgh musim bunga
so banyak bunga-bunga comey meliar kat kaki kaki jalan.
kadang2 tgk geram juga sbb takde mase nak shoot bunga tu.
so ni adela gambar jadi syarat la kan.hehe
komen la mane2 yg buruk supaya akan dtg
boleh saya kongsi gambar yg lebih cantik.



Quote:
Dalam sehari berape banyak kita beristighfar?nabi muhammad saw yang sudah dijamin tempatnya di syurga pun beristighfar 70kali sehari.Ditanya baginda oleh zaujahnya Aisyah mengapa nabi saw berbuat demikian?Baginda menjawab "salahkah aku utk menjadi hambaNya yang bersyukur?...kita mcm mana?


Thursday, 10-Apr-2008 16:39 Email | Share | | Bookmark
My Lovely Cousin | imran.

salam.
cukup seminggu baru nak update.
takleh nak upload selalu sgt.ade banyak lagi keje.hehe
so kali ni nak menampilkan sepupu saye yg cute.
dan bijak.umo 5 tahun dah pandai mengaji al quran.
Name di Imran Imtiyaz bin. muhammad khanafi.
ibu die bernama aslaniah bt jamali
How i miss my family.
buat tak saba nak grad sem ni.
doakan saya ye?
Balik nanti nak tgk muke die puas2.



kalau nak komen pun takesah.
malah sgt2 dialukan
just hobby je nih pun.
jumpe episod akan datang.
assalamualaikum.


Friday, 4-Apr-2008 13:28 Email | Share | | Bookmark
Demi sesuap rezeki

Assalamualaikum semua.
Bersempena dengan hari jumaat sayyidul ayyam ni same-same kite banyakkan selawat ke atas junjungan nabi s.a.w dan membaca surah al kahf.
Kebetulan tadi saya buka tingkap,dan ternampak pakcik nih.
Agak-agak aapa yang anda fikirkan?
Jom sama-sama kita kongsi.


demi sesuap rezeki untuk diri dan family.


Tuesday, 1-Apr-2008 13:55 Email | Share | | Bookmark
Captured by kit lens

Assalamualaikum people...
Berjumpa lagi dlm siri kali ni...
seminggu tak apdet...
labah2 pun dah buat sarang kat sini..
kat sini nak share gamba close up..
tapi ade org kate macro...
aku pun tak sure nak kate macro ke tak..
coz aku takde lens macro..
mase amek gamba ni pun pakai kit lens je..
skang ni camera tu pun dah jual..lame dah....
jadi tanak ckp banyak...nila 3 keping yang sempat aku nak share...
komen dan kritikan sgt2 dialukan....maceh2.





Quote:
if someone has the confidence,a feeling that things will happen in the way of what one xpect,then things would seem easier. erm,and people may ask how to have that feeling of confidence?? simple answer. be prepared!


credit to lembaga penapisan*winks*


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net