Nobody Said It Was Easy


My name: muhammad fairuz
My Fotopage: http://zilzal.fotopages.com/
About me: Mencari kedamaian di hati..sedang ingin mengenali dirinya..
From: Jordan
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Zarifah RM
Latest entry:I Miss them.
It's been a month I've been here. I do feel homesick. But keep on denying. But the fact is. I miss my home. I miss Mama & Bapak. I miss my baby sisters and brother. I miss my cats. I miss everything I left in Malaysia. I can't wait for Summer to come. But for now, I am going to kick some huge ass. Because I am a Rockstar. Watch out people, I'm back. View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Hadzrey Othman
Latest entry:One Long Night at Mabul Island
One Long Night at Mabul Island tq View this Fotopage entry
zuan safie
Latest entry:me & wifey
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
abdul morhalim
Latest entry:Last day in ADB
Well, it's sayonara to all. Had a very good time in ADB, especially getting to know friends from different countries and background. View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
anwar ahmad
Latest entry:back from istanbul
just got back from istanbul, turkey.and i bought something interesting for my camera there,too ;-) .it was like every single camera accessories that i want and would buy on ebay i can get it there.just say it; remote trigger, remote flash trigger, tripod bag, lowepro belt, filters, lenses, flash diffusers and a whole lot more!the price is quite expensive compared to malaysia and uk(even in the states) but i dont mind coz i know i wont find those things in jordan. i took the picture above with my new tam... View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Syawal Azizan
Latest entry:Splash (another trial)
Sila la komen View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
Majapahit the P A H E T
Latest entry:Green Apple
sudah lama sy tak upload di sini :D View this Fotopage entry
Salman Sulong
Latest entry:Gone is gone..
yang lepas tu mana bleh undur balik. Se setan mana pun, sejijik mana pun.. yang lepas tu biar le lepas.. Ibarat kentut, wala sebusuk pekung, kentut telur hijau skali pun, amik la masa sdikit.. nanti busuk itu akan pergi juga.. dan lepas tu, kalu nak kentut lagi, pandang la dulu kiri kanan depan belakang (belakang paling penting). satu cerita benar: seorang perempuan ni naik keter ngan pakwe dia. pastu jalan punya jalan, dia tertido. Bila keter berhenti kat stesen minyak, dia perasan pakwe dia kuar... View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
zaky khairuddin
Cepat benor tahun ni berlalu! banyak telah berubah hati datang dan pergi! dan aku masih disini.... View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
siti fairuz
Latest entry:my official blog
dear all, kindly visit my official blog at www.sitifairuz.com i am no longer using FP and flickr anymore as my blog. Thanks & Cheers, Siti Fairuz +6013 3585700 www.sitifairuz.com View this Fotopage entry
Alexs Azlan
Latest entry:Jom Pindah ramai-ramai hehe.....
Buat teman-teman...... Oleh kerana ramai member kata fotopages nie Yahudi punya, so macam tak sedap lah pula mau upload lagi gambar ke sini. So bagi member2 yang masih mengenali saya, dan sudi menjenguk saya... jomlah jengok kat blog saya ok.... 1). http://www.flickr.com/photos/azlanumpai 2). http://azlanumpai.edublogs.org Mungkin inilah gambar terakhir saya di fotopages, thanks buat teman-teman yang sudi memberi sokongan semasa di fotopages ni. sudi-sudilah jenguk saya di laman yang baru yah.... View this Fotopage entry
byo buzzrugo
Latest entry:2 place done, 5 2 go!
dah 2 tmpt dari 7 yg di iktiraf sbg ajaib dunia aku dh g...tinggal 5 lagii...bile leh g yer?sape nak sapot aku?jommmm View this Fotopage entry
amir farid
Latest entry:graduation2008
Assalamualaikum, Aizuddin - Melbourne University Azlan - Melbourne university wassalam. View this Fotopage entry
wazfad wanza
Latest entry:@terengganu
hujung minggu lepas aku balik Trg.kebetulan dengan wedding kawan. aku ambik peluang balik aritu nak ber bulan madu ngan isteri.walaupun balik hujung minggu, tp ianya berbaloi..bertolak balik dr KL ke Dungun pukul 6 ptg hari jumaaat.da la pkul 6 tu time traffic jam gile.lg2 area kepong-gombak.lepas je tol gombak, traffic da ok.so bleh la aku speed skit. da pkul 7 baru lepas tol bentong. naik LPT da malam, lebih kurang kul 7.30 la gitu. so da naik LPT aku bleh la speed dengan penuh kompiden. wife n adik aku d... View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
Mohammad Syahid Rosley
View this Fotopage latest entry
ajin azali
Latest entry:kasi bersih abuk sket!!!
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
abdullah abdol razak
Latest entry:kebosananan diri....
salam dah lame aku tak update benda ni cbuk la.lagi pun kat umah aku tak da internet (dulu la)tapi sekarg tidak lagi ha3.nnt aku akn rajin la nak update kan ok.aku harap korag semua dapt betulkan lagi adobe aku ye... View this Fotopage entry
poyo pun ada gak rase kat diri ni.hahaahah
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
esTimio de la Rocha
Latest entry:Photography Shooting di KLCC
Dari atas: Kopak aka Azfar, Kepep aka Afif, Blek aka Shafiq NI Suboh aka Syafeeq Subhi, empunyer web dan gmbr2 nih... Dengan ini saya mengucapakn Selamat Berpuasa Kepada Kalian Semua & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Sahaja! :P View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
subuh ibnu hussein
Latest entry:dah khirrij dah
mujur la abis doh,buleh balik msia View this Fotopage entry
afif the uchiha UCHIHA
Latest entry:take a walk
View this Fotopage entry
Hakim Ahmad
Latest entry:Kamikustik.
More pic at ijat ( http://fullthroat.fotopages.com/ ) View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
khairul asmadi
Latest entry:aku kembali!!!!
Alhamdulillah... setelah hampir 2 tahun aku xbukak pape dalam fotopages ni..skrg barula rasa nak bergiat balik.dalam masa 2 tahun ni macam2 la yang aku buat. member2 pun anggap aku mcm dh xde minat nak tangkap2 gmbar lagi,padahal dh byk gmbar yg aku tangkap cume xde masa nak upload dalam fotopages jer.. tungguuuu....... View this Fotopage entry
leh caya ke
Ibrahim Sugawara
Latest entry:to a new beginning
I have moved to a new photoblog called "the f/stop chronicle"..see you guys there http://ibrahim.capturedbyis.com/() View this Fotopage entry
sephia nadeva
Latest entry:sajer2 jer add gambar...xder idea
gambar ni biase jer,tp aku rase gmbr ni lebih terang dr gmbr2 yg len,kalo korang perasn ader org kat spek mata tu,saper ha????....igt nak mandi maser tu,tp xder mood plak,takut ader bende hilang maser tgh mandi,ahakz View this Fotopage entry
bob n aku
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
Aliff Afiq
Latest entry:Berpindah Ke FlickR!
View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
Yamakasi in line
Latest entry:Adam&Izaniss
edited by : yamakasi :-D ;-) View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
azliazam daud
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
Jag Im
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016